Відкриття нового салону Бюро

Друзі, ми раді вам повідомити про відкриття нового шоурума, який почав свою роботу в Запоріжжі на вул Перемоги 12. Всі подробиці далі на сторінці.

Відкриття нового салону Бюро

Новий салон віконних і дверних систем

Друзі, ми раді повідомити вам про те, що відбулося відкриття нового шоурума Перше Віконне Бюро в Запоріжжі на вулиці Перемоги 12. На жаль, карантинні заходи не дозволили нам провести святкові заходи з цього приводу, але в будь-якому випадку, відкриття відбулося і ми будемо раді приймати вас у нас.

Ось кілька причин, чому варто відвідати нас:

  • Представлені найновіші робочі зразки металопластикових вікон WDS, Rehau, Veka з різними комплектаціями фурнітури. А з усіма варіантами пластикових вікон можете ознайомитись на сторінці вікна Запоріжжя.
  • Ви зможете випробувати новинки міжкімнатних дверей, сталевих вхідних дверей, а також європейську новинку - металопластикові двері з HPL панелями Macko.
  • Для власників заміських будинків представлений робочий зразок енергоефективної металопластикової розсувної системи WDS.
  • Кожному забезпечений привітний прийом, чашка натуральної кави, професійна консультація і сервіс найвищого рівня.

Салон відкритий з 9.00 до 18.00 кожного буднього дня, а по вихідним менеджери зможуть провести для вас онлайн консультації з 9.00 до 15.00. Зв'язатися також можна за телефонами: (097) 850 0022 або (050) 850 0022 (Viber і Telegram присутні).

Чекаємо в гості 😉 Прокласти маршрут в Google Maps

Залишити заявку
Рейтинг 5.00 (Проголосувало: 3)
Дата публикації: 01 лютого 2021
Категорія: Новини
.post_image_wrap{display: flex;width: 100%;align-items: stretch;height: 320px;}.lazy-image__picture {display: flex;width: 100%;height: 100%;}.lazy-image__picture img {height: auto;width: 100%;object-fit: cover;font-family: "object-fit: cover;object-position: center;";object-position: center;}