Акція: вікна Rehau за ціною українських аналогів

Нова акція на замовлення всіх серій металопластикових вікон Rehau в Першому Віконному Бюро - спеціальна ціна до 2 квітня 2021.

Акція: вікна Rehau за ціною українських аналогів

Німецькі вікна за ціною українських

У період з 25 березня 2021 до 2 квітня 2021 року на всі лінійки металопластикових вікон з профілів Rehau діє спеціальна акційна ціна, порівнянна з українськими виробниками (а в деяких конфігураціях навіть дешевше). Купити вікна Rehau стає як ніколи вигідно, враховуючи їх незаперечні переваги:

  • Унікальний склад пластика з кращого статикою і фірмовим армуванням;
  • Безліч технічних рішень для будь-якого об'єкта;
  • Збереження кольору протягом усього періоду використання;
  • Збірка конструкцій вищого рівня від фабрики Світеп;
  • Rehau - cамий впізнаваний і визнаний віконний бренд;
  • Професійний монтаж від майстрів Першого Віконного Бюро.

Скористайтеся акцією від нашої компанії, щоб з особливою вигодою купити для себе пластикові вікна і двері від світового лідера індустрії з Німеччини з підкріпленою договором гарантією 5 років. Залиште заявку на розрахунок і порівняння з аналогами прямо зараз, натиснувши на зелену кнопку зворотного зв'язку в правому нижньому кутку екрану.

Залишити заявку
Рейтинг 4.94 (Проголосувало: 18)
Дата публикації: 25 березня 2021
Категорія: Новини
.post_image_wrap{display: flex;width: 100%;align-items: stretch;height: 320px;}.lazy-image__picture {display: flex;width: 100%;height: 100%;}.lazy-image__picture img {height: auto;width: 100%;object-fit: cover;font-family: "object-fit: cover;object-position: center;";object-position: center;}